AFVALCONTAINERS ONDERHOUDEN, HERSTELLEN & REINIGEN

Afvalcontainer renoveren

Heeft u een oude semi-ondergrondse of bovengrondse afvalcontainer (type Molok, Below of Zweva) die u wil renoveren of restylen? Een houten afwerking moderniseren met aluminium? Een container upgraden met bannering of een reclamepaneel? Is het deksel aan vernieuwing toe? Suwaco komt langs en beschikt over een uitgebreide collectie van Luowia onderdelen die compatibel zijn met de meeste andere afvalcontainers op de markt. 

Afvalcontainer herstellen

Een dringende reparatie of een kleine beschadiging aan uw afvalcontainer? Bel met de Suwaco-hulplijn en we stippen meteen een datum aan in onze agenda om uw herstelling snel en efficiënt uit te voeren. Suwaco beschikt over een ruime stock aan onderdelen om uw container snel te repareren. 

Afvalcontainer reinigen

Vermijd bacteriën, vieze geurtjes, ongedierte en hardnekkige afvalresten en kies voor een grondige reinigingsbeurt van uw afvalcontainer. Suwaco reinigt de binnen- en buitenkant op een professionele en milieuvriendelijke manier met de juiste materialen en kan indien nodig ook een onderhoud of herstelling uitvoeren.

Onderhoudscontract afvalcontainer

Suwaco biedt flexibele en allround onderhoudscontracten aan zodat uw containers op regelmatige basis een check-up krijgen. Een maandelijkse, driemaandelijkse of halfjaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw afvalcontainers? Alles kan!


Graag meer informatie over onze service?
Een dringende herstelling of een grondige onderhoudsbeurt?
Aarzel niet om ons hier te contacteren >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x