Luowia F.U.S. of ondergrondse container

BESCHRIJVING | F.U.S. staat voor Fully Underground System en is een volledig ondergrondse afvalcontainer. Deze ingebouwde afvalcontainer is esthetisch een mooie oplossing voor pleinen, parken, woon- en werkcentra waar het uitzicht zo min mogelijk verstoord moet worden. De ondergrondse F.U.S. containers zijn de afvalcontainers van de toekomst!

INHOUD | Een container met een capaciteit van 3000 of 5000L.

TYPE AFVAL | Glas, PMD, papier, restafval biologisch en medisch afval.

TOEPASSING | Steeds meer projectontwikkelaars kiezen voor de ondergrondse afvalcontainers voor privé-woonblokken, zorgcentra en bedrijvencomplexen vanwege het subtiele uitzicht, de efficiënte inzameling, de beperkte geurhinder en de makkelijke ophaling. Een F.U.S. container is ook zeer geschikt ter vervanging van de traditionele glasbollen bijvoorbeeld voor steden en gemeentes. Via een ondergrondse inzameling van het glas gaat de geluidsoverlast ook een stuk minder zijn. 

KOSTPRIJS | Contacteer het Suwaco-team voor de prijzen voor kopen, huren of leasen. 

+ SUWACO SURPLUS +

Een privéproject of een overheidsklant? Suwaco schuift mee aan tafel om te bekijken of het mogelijk is om een ondergrondse afvalcontainer te plaatsen. Suwaco zorgt niet alleen voor de installatie van de container maar regelt indien gewenst ook de lediging.

Een all-in-one service, daarvoor moet u bij Suwaco zijn!


Graag meer informatie over onze service?
Een afspraak maken? Een ondergrondse afvalcontainer bestellen? 
Aarzel niet om ons hier te contacteren >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x