Luowia Deep

BESCHRIJVING | De Deep container is het paradepaardje van de Luowia familie. Hij gaat twee derde ondergronds waardoor u extra opslagcapaciteit heeft. Zo kan u 5 tot 6 kantelcontainers in deze container krijgen. Meer opslag betekent minder ledigen en is dus kostenbesparend. Ook zijn deze containers een ideaal hulpmiddel tegen geurhinder omdat het afval koel blijft onder de grond.

INHOUD | De Deep heeft een capaciteit van 1300L, 3000L en 5000L en kan ook als glascontainer gebruikt worden.

TYPE AFVAL | Gemeentelijk afval, papier, karton, glas, PMD, biologisch en medisch afval.

TOEPASSING | Deze semi-ondergrondse afvalcontainer is uiterst geschikt om te gebruiken voor grote afvalstromen voor woongebouwen, scholen, ziekenhuizen, kinderopvang, bejaardentehuizen, gezondheidscentra, sportcentra, enz. De bedoeling is om de containers in te graven bij voorkeur in een groenzone zodat ze het uitzicht niet verstoren. In vergelijking met de klassieke rolcontainers biedt deze toepassing enorm veel voordelen.

KOSTPRIJS | Contacteer het Suwaco-team voor de prijzen voor kopen, huren of leasen. Heeft u reeds een leverancier? Wij komen vrijblijvend langs om een prijsvergelijking te maken.

MODELLEN | Drie modellen:
Model 5000:
Totale hoogte: 2800 - Hoogte vanaf gond: 1250 - Diameter: 1690 - Grootte valopening: 600
Model 3000:
Totale hoogte: 2750 - Hoogte vanaf gond: 1220 - Diameter: 1350 - Grootte valopening: 450
Model 1300:
Totale hoogte: 2650 - Hoogte vanaf gond: 1150 - Diameter: 920 - Grootte valopening: 300

+ SUWACO SURPLUS +

Suwaco is sterk in adviesverlening. Overweegt u om uw klassieke rolcontainers in te ruilen en een mini-containerpark in te richten? Wenst u een inzamelpunt of milieustraat aan te leggen? Suwaco beschikt over een stock aan kleine en grote afvalcontainers die snel en flexibel geplaatst kunnen worden in België en Nederland. Wij verzorgen niet alleen de installatie van de vuilniscontainers maar regelen indien gewenst ook de afvalophaling.

Een all-in-one service, daarvoor moet u bij Suwaco zijn!


Graag meer informatie over onze service?
Een afspraak maken? Een afvalcontainer bestellen? 
Aarzel niet om ons hier te contacteren >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x