About us

Suwaco = Smart Underground Waste Containers

Suwaco staat voor ‘Smart Underground Waste Containers’ en is in 2015 gestart met een gezonde portie ambitie. Tom Bielen zorgt hier voor de dagdagelijkse leiding. Dankzij zijn jaren lange ervaring kent de afvalsector nog weinig geheimen voor hem. In 2016 kwam Wim Poppe, een ondernemer pur sang, aan boord met een bagage vol expertise in finance en business development. Samen zijn ze een complementaire mix van technische, commerciële en financiële talenten die de lijnen hebben uitgezet om het unieke Suwaco-concept in Europa op de kaart te zetten.

Kwaliteit. Kwantiteit. Klantenservice. 

De focus van Suwaco ligt 100% op afvalopslag en afvalverkleining voor zowel de private sector (kmo’s, horeca, rusthuizen…) als de openbare besturen (gemeenten, steden en gewesten). Vanaf dag één was het een bewuste keuze om te werken met kwalitatieve en hoogwaardige oplossingen zoals de ondergrondse afvalcontainers van Luowia (Finland) en de glass crusher, de papier- en kartonpers en de containerpers van de wereldwijde brand PEL (Ierland). Om maatwerk en een snelle levering te garanderen, heeft Suwaco een opslag- en assemblageruimte in het industrieterrein in Zonhoven. 

All-in-one service met een plus

Hoeveel groenafval, restafval, glazen flessen, papier, karton en plastic heeft u dagelijks, wekelijks, maandelijks? Hoe kan u dit afval efficiënt sorteren en prijsbewust stockeren en laten ophalen? Suwaco stapt in uw onderneming en zit mee aan tafel om een afvalbeleid op maat uit te werken. We nemen uw afvalmanagement onder de loep en stellen duurzame en kostenbesparende oplossingen voor. Als surplus staan onze vakspecialisten in voor de volledige coördinatie van het project, van de assemblage en plaatsing van de containers tot en met de lediging. 

U kiest voor Suwaco omdat…

  • Kwaliteit is nummer één! Wij mogen met fierheid zeggen dat onze producten tot de beste op de markt behoren met garanties tot 10 jaar.
  • Suwaco is snel en efficiënt. Wij hebben meer dan 10.000 onderdelen in stock en beschikken over een eigen assemblage- en plaatsingsdienst.
  • Future proof! Door steeds te innoveren bieden we afvaloplossingen aan die klaar zijn voor de toekomst van vandaag en morgen.
  • Persoonlijke service is onze drijfveer. Wij kennen onze klanten en weten exact waar, wanneer en welke afvaloplossingen ze nodig hebben.
  • Concurrentiële prijzen? Absoluut! Wij houden van heldere communicatie en transparante offertes.

Graag meer informatie over onze service?
Een afspraak maken?

Aarzel niet om ons te contacteren >>

About us

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x